Image Alt

Política de privadesa

Protecció de dades personals

S’informa que totes les dades que puguin ser facilitades per part dels usuaris es tractaran amb absoluta confidencialitat de conformitat amb les disposicions de la llei qualificada de protecció de dades personals (LQPD).

 

Recollida de dades personals dels formularis de contacte, de subscripció i d’inscripció de la web

De conformitat amb la Llei qualificada de protecció de dades personals (LQPD), l’informem que Concòrdia amb domicili al Carrer Ciutat de Valls, 14, AD500 Andorra la vella disposa de les seves dades personals. Amb l’acceptació de la política de privacitat, vostè accepta que Concòrdia el pugui contactar per mitjans electrònics o per qualsevol altre canal per informar-lo sobre les activitats pròpies de l’entitat i sobre els esdeveniments i accions de la mateixa. Li comuniquem que les seves dades personals no es cediran a tercers. D’altra banda, l’informem que les seves dades es conservaran fins que vostè retiri el seu consentiment, excepte que siguin necessàries en virtut de la relació contractual amb vostè o pel compliment d’obligacions legals. Té dret a accedir a les seves dades, a rectificar les dades inexactes o a sol·licitar la seva supressió quan ja no siguin necessàries, així com a oposar-se o a sol·licitar la limitació del tractament, a sol·licitar la portabilitat de les dades o a retirar el seu consentiment en qualsevol moment. Tots aquests drets els pot exercir mitjançant una comunicació postal a l’adreça abans indicada o amb un correu electrònic a concordia@andorra.ad. Igualment té dret a presentar una reclamació davant l’Agència Andorrana de Protecció de Dades.

 

Responsable del tractament

En cas que es vulgui exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, portabilitat, limitació o oposició al tractament de qualsevol mena d’informació que hagi estat recollida i facilitada per vostè, així com a demanar la baixa de qualsevol secció (militància, butlletí o altres) o fer una reclamació formal, podreu contactar amb el nostre DPD (Delegat de protecció de dades) per correu, qui l’informarà de la documentació necessària per poder fer la gestió desitjada: concordia@andorra.ad. 

 

Recollida de dades estadístiques de la web

Únicament, amb la finalitat d’oferir un millor servei a través d’aquesta pàgina i amb l’objectiu de facilitar el seu ús, s’analitzen el nombre de pàgines visitades, nombre de visites, així com l’activitat i freqüència d’utilització dels usuaris. Aquestes dades s’utilitzen amb l’exclusiva finalitat d’obtenir informació estadística anònima sobre l’ús del lloc web o per controlar-ne el concret funcionament tècnic i es cancel·len immediatament desprès de la seva elaboració. En cap cas s’utilitzen galetes (cookies) per a l’adquisició de dades personals identificatives de l‘usuari ni s’enregistren les seves adreces IP. Aquesta política de privacitat és d’aplicació única a aquesta pàgina web i no es garanteix en els accessos a través d’enllaços a d’altres pàgines web.

 

Política d’ús de la web

Tots els drets estan reservats. Tot accés a aquest lloc web resta subjecte a les condicions següents:

Concòrdia no és responsable dels danys causats per l’accés al web o per la impossibilitat d’accedir-hi, no es fa tampoc responsable de la informació obtinguda a través d’enllaços a sistemes externs.
L’ús comercial de les imatges i arxius que es poden descarregar de la web no està permès.

 

Necessites contactar amb Concòrdia?

Doncs aquí et deixem les dades de contacte!

C. Ciutat de Valls, 14

AD500 Andorra la Vella

Segueix-nos:

Estàs a un clic de contactar amb Concòrdia.

Només has d’omplir un senzill formulari.